Стряскаща прогноза за Левски: Клубът може да не завърши сезона


Стряскаща прогноза за Левски: Клубът може да не завърши сезона
Снимка: БГНЕС

7922 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде притеснително интервю след срещата си с феновете на тима. Изпълнителният директор не може да гарантира завършването на сезона от страна на "сините", а финансовият хоризонт пред тима е "много къс". Думите му идват в следствие на внесения нов закон за хазарта, според който "Национална лотария" (основен спонсор на Левски) ще трябва да прекрати основната си дейност в най-скоро време (продажба на лотарийни билети). 

"Не мога да кажа дали ще го има Левски. Обсъдихме каква е ситуацията към днешна дата и как членовете могат да помогнат“, сподели Колев пред медиите.

"Колко още ще издържи Левски зависи какви постъпления ще има. Коментирахме възможности за кампании за закупуване на карти, активизация на привържениците, възстановяване на членски карти и т.н“, добави още той.

Директорът на "сините" беше откровен, че следващата седмица е ключова за финансирането на Левски и сподели, че ще съобщи повече подробности преди дербито с ЦСКА, с което се подновява българското първенство.

"Бъдещето не изглежда розово към днешна дата. Няколко пъти казах тази седмица, хоризонтът ни е много къс. Другата седмица ще мога да кажа до кога Левски може да издържи. Вече казах, че не е важно дали аз ще продължа да работя в Левски. Не мога да отговоря дали Левски ще изкара сезона, не знам какво ще се случи", сподели Павел Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички