Ноа Сонко Сундберг разкри с какво Станимир Стоилов го е убедил да подпише договор с Левски


Ноа Сонко Сундберг разкри с какво Станимир Стоилов го е убедил да подпише договор с Левски
Снимка: Levski.bg

3388 0

Централният защитник на Левски Ноа Сонко Сундберг говори пред "Труд" в часовете преди финала за Купата на България срещу ЦСКА. Той сподели, че не е нервен, а по-скоро развълнуван:

"Мисля за финала, няма нищо странно в това. Не съм нервен, по-скоро съм развълнуван, това е голям финал срещу най-големия ни съперник, затова съм съсредоточен изцяло върху предстоящия мач. Имаме добър сезон, моите очаквания са да вземем този финал на 100%".

Бранителят призна и с какво Станимир Стоилов го е убедил да подпише договор с Левски в края на 2021 година: "Когато проведох разговор със Стоилов, той ме убеди на 100% заради начина, по който мисли, заради това как гледа на мен като играч и къде още мога да се развивам. Това беше моментът, в който той ме спечели и след това вече знаех къде ще играя".

"Бях чувал добри неща за него. Може би още преди 8 години, когато бях в АИК и се изправихме срещу Астана. Дори тогава моите съотборници говориха с уважение за него, бяха впечатлени от него. Това бе първият случай, в който чух за него. И после когато водихме разговори, той ме спечели, няма спор", добави още 25-годишният Сундберг.

Вижте още:

Тодор Батков отправи призив към Васил Божков и обяви колко точно акции на Левски притежава

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички