Тодор Батков отправи призив към Васил Божков и обяви колко точно акции на Левски притежава


Тодор Батков отправи призив към Васил Божков и обяви колко точно акции на Левски притежава
Снимка: БГНЕС

1626 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков заяви в интервю пред "БТВ", че няма да може да присъства на финала за Купата на България срещу ЦСКА, но "сините" очевидно са отборът, който е в по-добра форма в момента:

"Няма да мога да съм на стадиона, защото физически няма да съм в София. Определено Левски е в по-добра форма и това го виждат и неспециалистите. Спортно-технически и физически отборът е в по-добра форма. Те имат и по-добрия треньор, нещата са очевидни", започна юристът и след това коментира създаденото сдружение "Левски на Левскарите", заявявайки, че ще му прехвърли своите акции:

"Сдружението "Левски на левскарите" има потенциал. То може да е фундамента, с който да се спи спокойно. 20 000 е реалистична цифра, която сдружението ще достигне до няколко месеца, а след това ще надмине. Аз ще се включа задължително. Първо, ще дам безвъзмезно акциите си. Те са 250 хиляди и една".

След това последва и призив към друг бивш собственик на тима от "Герена" - Васил Божков:

"Сираков е заявил, че пътува и иска да вземе необходимите документи от Васил Божков, че Божков няма претенции към Левски, защото той изкупи един от дълговете на Левски. Призовавам го да го направи, както аз го направих. Когато предадох безвъзмезно акциите, имаше заеми, които бях давал на клуба и след това ги бяха забравили. Новите след мен ми се обадиха и аз им ги опростих", разкри още Батков.

Вижте още: Излязоха любопитни подробности за "Левски на Левскарите" - вижте какъв ще бъде членският внос

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички