НКП на Левски цитира едно конкретно изречение на Иво Ивков


НКП на Левски цитира едно конкретно изречение на Иво Ивков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2047 0

24 февруари ще се запомни от феновете на Левски с пресконфенцията на изпълнителния директор Иво Ивков, по време на която стана ясно, че има търкания по високите етажи на клуба. 

Ивков в прав текст заяви, че Наско Сираков е спрял зимните изходящи трансфери, въпреки че е имало реални оферти на обща стойност над 6 милиона лева и също така обясни, че след мача с ПАОК той самият вече не е част от структурата, която взима стратегическите решения на "Герена".

Синът на легендарния Кирил Ивков каза още, че през последните месеци върху него се е изляла "тонове помия", която е дошла от "анонимни профили, платени тролове и издания без тежест", но той знае "кои са кукловодите"...

Малко след края на пресконференцията, Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) публикува снимка на Ивков в профила си във Фейсбук, а над нея цитира само едно негово изречение:

"Кукловодите на висшите етажи могат с милионите си да загасят светлината на всеки човек, но нека внимават те самите да не останат в мрака!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Иво Ивков разкри кой е платил лагера в Дубай, кой е спрял трансферите и колко дължи Левски на НАП (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички