От НАП искали да вземат общежитието на Левски и да го продадат?


От НАП искали да вземат общежитието на Левски и да го продадат?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4488 0

Популярната сред феновете на Левски страница във Фейсбук "Синя Приказка" излезе с любопитни твърдения за преговорите между ръководството на "сините" и Националната агенция за приходите.

Както е известно, от "Юнайтед Груп" се отказаха окончателно да придобиват собствеността на клуба, а това постави 26-кратните шампиони в много деликатна ситуация. Вчера, 23 февруари, Наско Сираков пък публикува изявление, от което стана ясно, че е постигнал важно споразумение с НАП за многомилионните дългове.

"Синя Приказка" пише, че тази договорка с приходната агенция е "не само положителна новина, а дори и успех" и обяснява защо - "по тея срещи последните дни, от Нап са имали доста агресивни искания. Първо са поискали от клуба цялата дължима сума накуп, а после и да ни вземат общежитието и да го продадат".

В края се констатира, че "Не знам Сираков какво им е говорил и как ги е убеждавал заедно с другите, които бяха с него, но в крайна сметка се стига до доста по-добрия вариант с тея 30% от приходите, които да отиват директно в агенцията".

Ето какво гласи цялата публикация на "Синя Приказка" (без редакторска намеса):

"На фона на цялата ситуация с Нап, това споразумение с тях, е не само положителна новина, а дори и успех. Защото по тея срещи последните дни, от Нап са имали доста агресивни искания. Първо са поискали от клуба цялата дължима сума накуп, а после и да ни вземат общежитието и да го продадат. Не знам Сираков какво им е говорил и как ги е убеждавал заедно с другите, които бяха с него, но в крайна сметка се стига до доста по добрия вариант с тея 30% от приходите, които да отиват директно в агенцията...".

*Още новини около Левски ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички