Глас от Левски: Ще видим дали трябва да платим на фирмите около Божков, Шолак не ни уважи


Глас от Левски: Ще видим дали трябва да платим на фирмите около Божков, Шолак не ни уважи
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

5396 0

На обширната пресконференция на изпълнителния директор на Левски Иво Ивков бяха засегнати редица теми. Разбира се, водеща бе финансовата ситуация около клуба в най-различни измерения по темата.

Така Ивков призна, че всъщност най-големите дългове на "сините" са към фирми, които са свързани с Васил Божков. Все пак подчерта, че дългът не е пряко към него, тъй като е със запорирани сметки. Клубът ще оспорва въпросните задължения.

"Най-големите дългове на Левски са към фирми, свързани с Васил Божков. Те вече не са и към него, защото са със запорирани сметки. Ще видим дали трябва да се плаща, или не. Тези задължения трябва да се оспорват. Това ще е предмет на анализ на висшето ръководство на Левски" - призна Ивков.

Разбира се, изпълнителният директор нямаше как да не коментира и сделката с United Group. Иво Ивков заяви, че висшите ръководства на и "най-вече господин Шолак" не са уважили "синия" клуб.

"Това, което знаете вие за Юнайтед Груп, това знам и аз. Техните висши ръководства и най-вече господин Шолак подходиха лековато и с неуважение към нашия клуб. Левски трябва да буди респект" - сподели той по темата. Ивков разкри и колко пари е платил Левски за новото попълнение Джевад Ел Джамили.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички