Иво Ивков отговори за Левски: Защо Дубай, откъде и как пари


Иво Ивков отговори за Левски: Защо Дубай, откъде и как пари
Снимка: Официална фейсбук страница на Левски

2338 0

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори на пресконференция, на която много въпросителни за "сините" трябва да паднат. Една от първите теми, които бяха обсъждани, бе така обсъжданият лагер в Дубай.

Както е известно, мнозина критикуваха клуба (сред критиците бяха и фенове, и личности, свързани с клуба) за избора на място на подготовка. От една страна, защото климатът не е подходящ за това, което предстоеше в Първа лига, а от друга - заради финансовото състояние на клуба.

Иво Ивков за лагера на Левски в Дубай

"Една преекспонирана тема, но ще кажа всичко точно и ясно. Защо там - защото там има най-благоприятни условия за футбола, към който се стремим и който проповядва нашият старши треньор. Логично възникна въпросът как Левски си го позволи? Нямаше да си го позволи, но просто се впрегнах и направих всичко възможно отборът да се подготви по най-добрия начин за бъдещето.

Не можем да си позволим скъпи трансфери, но трябваше да си позволим една добра подготовка. Вярвам, че не е късно Левски да се върне към победите и имам пълно доверие на Станимир Стоилов и неговите виждания за футбола" - започна той.

След това насочи вниманието си и към въпроса откъде е намерено финансиране. Иво Ивков изрично подчерта, че по никакъв начин бюджетът на Левски не е бил ощетен от това, че тимът се подготвяше в Дубай.

"Как беше финансиран? Финансирането, което осигурихме, беше целево. Тези средства е много важно отново да повторя, че нямаше да бъдат усвоени от клуба, ако не бях убедил съответните рекламодатели, че това е изключително важно за нашия клуб. Бюджетът на Левски не е ощетен по никакъв начин - трябва да се гордеем, че осигурихме едни добри условия за подготовка" - призна той.

Вижте и цялата пресконференция на изпълнителния директор на Левски Иво Ивков - ВСИЧКО, което каза (ВИДЕО).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички