"Нямаме съмнения, че и този път той ще бъде победител": Левски подкрепи Петър Хубчев в борбата му


"Нямаме съмнения, че и този път той ще бъде победител": Левски подкрепи Петър Хубчев в борбата му
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

2036 0

Отборът на Левски излезе с официално съобщение до своите привърженици, в което сподели не само на своя уебсайт, но и в социалните мрежи на клуба, в което пише, че подкрепя своя емблематичен футболист и бивш мениджър - Петър Хубчев, в борбата с коварната му болест.

Съобщението на Левски

"Левскари,

Бившият футболист и треньор на клуба Петър Хубчев води битката на живота си с коварна болест. ПФК "Левски" пожелава успех в нея на легендарния защитник. Нямаме съмнения, че и този път той ще бъде победител, както го е правил безброй пъти на терена", написаха "сините".

По-рано днес на официална пресконференция преди "мача на Надеждата" - Стилиян Петров, сподели, че Петър Хубчев няма да има възможност да се включи в сблъсъка поради тежка болест. Новината стресна българския футбол, а редица емблематични имена за него също подкрепиха 59-годишния специалист в неговата борба.

Голямата цел пред "сините" остава една - влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите. Левски ще преследва супер серия, постигната през бележитата 2006 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички