Няма време за губене... Левски форсира завръщането в игра на Ивелин Попов?


Няма време за губене... Левски форсира завръщането в игра на Ивелин Попов?
Снимка: Levski.bg

2695 0

Треньорският щаб на Левски ще форсира завръщането в игра на най-опитния си футболист, пише "Тема Спорт" в днешния 7 ноември.

Вчера съставът на Станимир Стоилов записа пето поредно равенство в Първа лига, този път срещу Спартак Варна (2:2) и вече изостава на 12 точки от лидера ЦСКА, макар и "червените" да са с един изигран мач повече.

Сега за "сините" предстои сблъсък срещу Славия на стадион "Георги Аспарухов", който е насрочен за 12 ноември (17:30 ч.), а според изданието Ивелин Попов ще се опита да тренира наравно със съотборниците си още днес и евентуално да е готов за най-старото столично дерби.

Попето не е играл в последните три срещи на отбора, след като отбеляза гол на Локомотив Пловдив на 22 октомври. Надеждите на "Герена" са, че той ще може да помогне на тима в оставащите му мачове до края на 2022 година. Освен срещу Славия, Левски ще играе и с Вихрен Сандански (1/16-финал за Купата на България, 19 ноември), срещу Лудогорец в отложен мач от 6-ия кръг (1 декември) и евентуално още веднъж срещу "орлите" на 1/8-финал за Купата (4 декември).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Шотландия: 28-годишен нападател се размина с Левски, отива да играе в Ливан!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички