Бойко Борисов: ЦСКА иска стадион, Левски козирки, "Колежа" ще приеме Суперкупата на Европа


Бойко Борисов: ЦСКА иска стадион, Левски козирки, "Колежа" ще приеме Суперкупата на Европа
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3584 0

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов коментира една от най-наболелите теми в българския футбол - тази с окаяното състояние на стадионите у нас. Бившият преимер присъства на реконструкцията на стадион "Христо Ботев".

Пред медиите той заяви, че новостроящият се дом на Ботев Пловдив ще служи като пример на останалите клубове у нас, сред които ЦСКА и Левски. Борисов разкри, че има договорка съоръжението в Пловдив да приеме финал от Суперкупата на Европа.

"Разбрали сме се тук да има цяла козирка. Имаме договорка тук да се играе мач от Суперкупата на Европа. Искам това да е образец. Обещали сме на феновете, бая пари излезе. Трябва да се изпипа. Искам това да е еталон за феновете на ЦСКА и Левски", категоричен беше Борисов.

"Това, което се е изисквало от нас като финансиране, сме го направили. Няма да се прави мърлява работа. Става много хубаво. Изложите ли се вие, ще се изложим и ние и после ще има само приказки. Мои приятели казват, че през седмицата не работите така усилено, както днес", шеговито се обърна към представители на фирмата строител лидерът на първата по сила политическа партия у нас. Те от своя страна отрекоха твърдението.

"И Левски искат козирки, и ЦСКА искат. Добрите отбори трябва да имат хубави стадиони. Помагахме на Лудогорец, на Арда също", припомни Бойко Борисов.

Ето какво важно споразумение за стадионите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив одобри ОС на града

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички