В Шотландия: 28-годишен нападател се размина с Левски, отива да играе в Ливан


В Шотландия: 28-годишен нападател се размина с Левски, отива да играе в Ливан
Снимка: Getty Images

1606 0

Шотландското издание "Thescottishsun" твърди, че българският гранд Левски е имал желанието да привлече 28-годишен нападател от финландския Хака през месец януари.

Става въпрос за шотландеца Лий Ъруин, а според информацията "сините" дори са изпратили скаути, които да го гледат на живо как играе.

В крайна сметка обаче, този футболист е предпочел да отиде в ливанския Ал Ахед, който го е изкушил с голяма заплата. Пояснява се, че и други европейски отбори са следили изявите на Ъруин, който през последната кампания се е отчел с 20 гола в 28 мача и е бил избран за №1 от феновете на Хака.

Любопитно е да се отбележи, че в портала "Transfermarkt" този трансфер действително е 'заявен' и Лий Ъруин ще стане част от Ал Ахед на 21 ноември, а договорът му ще бъде до лятото на 2024 година.

В коментара си след равенството със Спартак Варна, Станимир Стоилов пък бе признал, че Левски има нужда от атакуващи футболисти, но на този етап не могат да се правят дългосрочни планове! Грешната стъпка срещу "соколите" бе пета поредна за неговия състав, който е на седмо място в Първа лига с актив от 29 точки - на 12 зад лидера ЦСКА, който е с мач повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички