Николай Костов посочи две причини за загубата и назова притеснителен за Левски факт


Николай Костов посочи две причини за загубата и назова притеснителен за Левски факт
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3162 0

Наставникът на Левски - Николай Костов, говори след драматичната загуба на своя тим с 1:2 от Хебър в мача от 1/8-финалите за Купата на България в Пазарджик. След последния съдийски сигнал той заяви, че проблемите в "сините" са в колектива, назовавайки две основни причини за поражението.

Причините за загубата

"Имаше доста объркани неща в днешния мач. Ще назова две причини - една от тях е, че загубихме единоборствата. Там не можахме, то бе ясно, че не можем да се изградим индивидуално. Втората е, че по-добрият колектив бе Хебър, поздравявам ги - бореха се до края", сподели Костов.

"Няма как да обяснявам как се стигна до тях. Много са причините, но за днешния мач това са основните две. Предния мач се справихме добре и получихме възможността да бием Локо Пловдив. Започнахме днес активно да играем след 60-ата минута, когато Хебър водеше в резултата".

"Съжалявам, разбира се, проявихме активността си в добавеното време. Търсехме втория гол, за да затворим мача. Получихме си заслуженото".

Имало ли е подценяване?

"Подценяване нямаше, как може да подценяваме? Отборът на Хебър ни затрудни в София и играе прилично. В този мач не бяхме достатъчно активни и мобилизирани. Показахме се като по-слабия колектив, а Левски трябва да излиза на предела на възможностите си".

Равносметката

"Сега не е момент да си взимаме поуките. Ще ги взимаме, след като завърши шампионата - ще се прави анализ и ще видим как ще се подобряваме. Показвахме воля, игри и колективни изяви, обаче към края на полусезона се пречупихме".

"Точно сега няма как да говоря за промени за следващия мач, предстоят анализи. Съвсем друг противник, шампионатен мач, важността на срещата е от различен характер", завърши Костов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Думите на Любослав Пенев след победата над Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички