Ще има ли Левски нов собственик? Сдружение, в което е и Мъри, гони Сираков?


Ще има ли Левски нов собственик? Сдружение, в което е и Мъри, гони Сираков?
Снимка: Levski.bg

14673 0

Левски скоро може да се окаже с различно ръководство след взето решение на общото събраните на сдружението "Левски на левскарите". На него е била одобрена идея, която може да промени курса на развитие на столичния гранд.

Каква е тя?

74 са присъствалите на събитието. Постигнато е мнозинство относно идеята да бъде направен опит за поемане на контрола върху акциите на клуба, чийто мажоритарен собственик на този етап е Наско Сираков, пише "24 часа".

Легендата на тима неотдавна бе част от сдружението, след което беше премахнат. В него обаче все още е бившият треньор на отбора Станимир Стоилов, който към момента стои начело на втородивизионния турски Гьозтепе.

Какво предстои?

В момента се провежда онлайн гласуване между членовете на организацията. Те трябва да подкрепят идеята, след което да се премине към следващата стъпка.

Смисълът на "Левски на левскарите" е неговите членове срещу определена сума под формата на внос да подпомагат издръжката на клуба. Така те и наставникът да имат контрол върху управлението на бюджета и всичко случващо се в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички