Станимир Стоилов: Трябва да подобрим завършващата фаза и контрола над топката


Станимир Стоилов: Трябва да подобрим завършващата фаза и контрола над топката
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1728 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след поражението от турския Генчлербирлиги с 0:1 в приятелски мач в Белек.

"Когато губиш никога не е добре и не може да кажем, че е добре още повече, че не успяхме да отбележим гол, имахме достатъчно ситуации. Като проверка съм доволен, че срещнахме агресивен, можещ противник. Продъжлаваме да изпитваме затруднения в последното подаване и завършване на атаките, като проверка съм доволен от динамиката и желанието.

Основният акцент трябва да е върху много неща да подобрим, стигаме близко до противниковото накзателно поле. Там трябва много самочувствие, много точност. Ще работим. Трябва да подобрим още малко и контрола на топката.

Винаги е повод за притеснения, когато пускаш гол. В защита се справяме по-добре, през първото полувреме противникът нямаше ситуации. Като започне да се прави много смени има и нарушаване. Добра и полезна проверка според мен.

Още има две контроли, ще търсим оптимален вариант, важното е всеки да тренира, да се готви, нашият ангажимент е да изберем титулярите.

За Миланов се съмнявам да го видим в игра, Сундберг вече е пристигнал, ще играе. Ще завъртим централните защитници в оставащите два мача да видим, Ван дер Каап е изостанал физически, но го пускаме, защото няма хора. Ще му дадем лека пауза да видим как ще изглеждат Сундберг и Кордоба, ще направим ротация. Ще има добра конкуренция между тримата защитници", каза Станимир Стоилов.

Вижте и първото интервю на Уелтън с екипа на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички