"Не, не, не, в никакъв случай - когато трябваше да играя, играх": Сираков няма да участва в "Мача на надеждата"


"Не, не, не, в никакъв случай - когато трябваше да играя, играх": Сираков няма да участва в "Мача на надеждата"
Снимка: Levski.bg

6971 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков присъства на Националния стадион "Васил Левски". Разбира се, причината е "Мачът на надеждата", който Стилиян Петров организира. Сираков призна, че няма как да се откаже на Стенли.

Сираков призова за повече такива събития, тъй като те "ни правят по-добри хора". Освен това призна, че "добротата в България е на издирване". Ето как започна пред медиите за благотворителното събитие:

"Разбира се, че казах "да" на Стилиян. Каузата е такава. А и Стилиян е фантастично момче. Мисля, че никой няма право да му отказва. Добротата в България е на издирване. Колкото по-често има такива събития, толкова по-добре. Такива събития ни правят по-добри хора" - призна Сираков.

На въпрос дали ще участва в сблъсъка, каквито бяха предварителните очаквания, мажоритарният собственик на Левски бе категоричен, че това няма да се случи. Той допълни, че когато е трябвало да играе, е играл.

"Не, не, не. В никакъв случай, аз когато трябваше да играя, играх, вече ми е късно. При всички положения за това съм тук, за да уважа момчетата" - завърши Наско Сираков. "Мачът на надеждата" започва в 17:00 часа. Ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички