"Не им позволихме много, бихме уверено": Шеф в Айнтрахт със самочувствие след победата над Левски


"Не им позволихме много, бихме уверено": Шеф в Айнтрахт със самочувствие след победата над Левски
Снимка: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

3849 0

Спортният директор на Айнтрахт Франкфурт Маркус Кроше говори след победата с 2:0 за "орлите" над Левски. Германците надделяха у дома и с общ резултат 3:1 продължиха към групите на Лигата на конференциите.

Той остана доволен от успеха, като призна, че именно това е била целта пред отбора - груповата фаза. Кроше сподели, че Айнтрахт не е позволил на съперника си да играе много и е постигнал целта си уверено.

"Победата беше важна за нас. Искахме да влезе в груповата фаза, това бе целта, бихме уверено. Много сме стабилни, отбранявахме се добре, не позволихме на опонента да играе много. Хубаво е, че Нганкам вкара, когато се появи като резерва. Ларсон свърши страхотна работа, пребори се" - започна Кроше.

Впоследствие той бе запитан и за голямата звезда на отбора Рандъл Коло Муани. Той желае трансфер извън Айнтрахт Франкфурт и отказа да тренира с отбора. Именно това бе и причината да не вземе участие във втория мач срещу Левски.

"Няма ново развитие при Коло Муани. Имаме наша идея и план, трябва да ги имаме. В преговори сме, ще видим какво ще се случи. Коло е много добро момче. Със сигурност и за него не е лесна ситуация, но реакцията му бе погрешна" - сподели още спортният директор. Вижте и какво сподели разочарованият старши треньор на Левски Николай Костов след загубата от Айнтрахт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички