Лудост 5 минути преди гола на Айнтрахт срещу Левски? Лакът и кръв по лицето на Рикардиньо... дори фал не последва (ВИДЕО)


Лудост 5 минути преди гола на Айнтрахт срещу Левски? Лакът и кръв по лицето на Рикардиньо... дори фал не последва (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5958 0

Левски не успя да пребори Айнтрахт Франкфурт и отпадна на плейофите за груповата фаза на Лигата на конференциите. Футболистите на Николай Костов загубиха с 0:2 реванша срещу "орлите" в Германия, след като седмица преди това направиха равенство 1:1 на Националния стадион "Васил Левски".

Българският тим не бе далеч от потенциални продължения, след като малко над десет минути преди края на редовното време резултатът все още бе равен. Последваха обаче две попадения в малък период от време, а Левски така и не успя да създаде напрежение и да се върне в сблъсъка.

Около пет минути преди да падне първото попадение обаче се стигна до дискусионна ситуация. Рикардиньо гърдира топка, отиграна от Уелтън на тъчлинията с глава. Върху нападателя обаче връхлетя централният защитник Робин Кох.

Бранителят категорично извърши нарушение, което се забеляза още в реално време, но главният арбитър не спря играта. Впоследствие на повторенията се видя, че той дори е ударил с лакът своя опонент, заради което и лицето на играча на "жълтите" в този двубой стана в кръв.

За червен картон трудно можем да говорим в ситуацията, но нарушение с потенциален жълт картон сякаш можеше да последват. Вижте положението чрез кадрите по-долу в материала и преценете за себе си. Вижте и двата гола на Айнтрахт, които изхвърлиха Левски от Европа (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички