"Не сме далеч от истината": Пламен Андреев разочарован след отпадането от Айнтрахт


"Не сме далеч от истината": Пламен Андреев разочарован след отпадането от Айнтрахт
Снимка: БГНЕС

1809 0

Левски опита отново да изненада Айнтрахт Франкфурт, но класата на германския тим каза своето и "сините" отпаднаха от Лигата на конференциите.

10 минути преди края на редовните 90 Джесик Нганкам откри резултата и изведе своя тим с 2:1 в общия такъв. Крайното 2:0 в 86-ата минута оформи Ельес Скири, който изпрати "орлите" в групите на третия по сила европейски клубен турнир.

Инкасиралият попаденията във вратата си Пламен Андреев сподели за сериозното разочарование в тима след отпадането от надпреварата. Пред медиите след мача той коментира накратко случилото се и погледна към това, което предстои.

"Не сме далеч от истината"

"Разочарованието е голямо, но трябва да вдигнем глави и да гледаме към първенството. Те играха повече с топката. Айнтрахт е голям отбор, но се видя, че не сме далеч от истината", започна Андреев и продължи. Той заяви, че отборът вече мисли за следващия си двубой, чрез който ще търси извинение към привържениците си.

"Отпаднахме с гол в последните десет минути. Вярвахме, че ще продължим, но днес не ни се получи играта. След два дни имаме тежък мач с Хебър. Трябва да се представим на най-доброто ниво и да се извиним на феновете за отпадането.

Утре ще мислим на трезва глава. Треньорът не говори след мачове, той го прави на следващия ден", завърши Пламен Андреев.

А какво каза наставникът на "сините" Николай Костов след мача?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички