Играч на Левски буквално полудя от гняв - започна да рита и блъска неукротимо (ВИДЕО)


Играч на Левски буквално полудя от гняв - започна да рита и блъска неукротимо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6185 0

Левски удържа равен на Айнтрахт Франкфурт до 79-ата минута във втория сблъсък между двата тима от плейофите за групите на Лигата на конференциите. Впоследствие обаче инкасира две попадения и отпадна с общ резултат 1:3.

След първия допуснат гол Николай Костов опита да реагира и моментално вкара Фадига и Ел Джемили на местата на Келиан ван дер Каап и Рикардиньо. Нападателят напусна с иронични аплодисменти към арбитрите заради претенции към някои негови отсъждания.

Централният бранител на "сините", които играха с жълти екипи в този двубой пък, реагира изключително бурно. Той поздрави хората от щаба, но след това започна да рита по тревата и да удря с ръка по скамейката.

В крайна сметка не стана ясно от какво са били продиктувани неговите действия. След срещата старши треньорът Николай Костов не бе запитан за това, така че по всяка вероятност става въпрос за разочарование от резултата.

Нервите на Рикардиньо бяха поради факта, че бе разкървавен по лицето с лакът, а съдията дори не свири фал (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички