Наставникът на Левски обяви дали ще остане за постоянно и какво е бъдещето на Станислав Костов


Наставникът на Левски обяви дали ще остане за постоянно и какво е бъдещето на Станислав Костов
Снимка: Официален сайт на Левски

2840 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров обяви каква е ситуацията със Станислав Костов, след като се изписа, че е имало конфликт между двамата. Треньорът обяви, че нападателят се е извинил и ще пътува за мача с Берое в Стара Загора.

Тодоров не разкри какво конкретно е било провинението на Костов към него, но намекна, че голмайсторът на Левски от миналия сезон му е искал обяснение защо не играе. "Какъв конфликт може да има, аз съм треньор, а той е състезател. Какви ли работи не чух, въпреки е за мен не е нормално да излизат неща от кухнята на отбора, но там има разни мениджъри. Истината е, че Станислав Костов вчера ми се извини, днес ми се извини пред футболистите и нормално е в отбора и ще пътува с групата. Аз не съм от хората да имам желание да унищожа, когото и да е, но няма да допусна да стане анархия.

Да, времето е тежко, няма пари, но никой не получава пари в клуба, а всеки си изпълнява задълженията и всеки трябва да знае какви са му задълженията. Какви са на треньора и какви са на състезателя. Анархия няма как да стане. Какви ли не работи прочетох, което не е много добре за клуба. Не е нещо кой знае колко тежко, нормално е, почувствал се е обиден, реагирал е, млад човек, ако не му простя на него, на кого да простя, българин плюс това, така че е приключен проблемът. Не ме е обидил, пита неща, които решавам аз, а не който и да е друг. Проблемът е решен, пожелавам му успех, защото му е нужно да вкара гол за самочувствие. Относно бъдещето му за следващия сезон трябва да се обърнете към ръководството на клуба", разказа Тодоров на днешния си брифинг.

Временният наставник на "сините" отхвърли варианта да остане на поста за постоянно. "Моето бъдеще е тези четири мача да ги изкарам, а не мога да си причиня това, което беше последните дни, на тези години. Не са водени разговори, ако има нужда Сираков, винаги съм готов да помогна, защото сега най-трудно е на него и на Тити Папазов. Нито са водени разговори, нито аз искам да си причиня това на тези години", обясни Тодоров.

А при какви условия може да се стигне до ново затягане на мерките в спорта и за феновете по трибуните - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички