Конфликт с треньора ще прогони Станислав Костов от Левски?


Конфликт с треньора ще прогони Станислав Костов от Левски?
Снимка: Оф. сайт на Левски

1792 0

Левски ще се раздели с нападателя Станислав Костов, твърди "Тема спорт". Това обаче няма да стане чрез трансфер в някой друг клуб, а под формата на освобождаване. Причината за това е конфликт на нападателя с настоящия треньор Георги Тодоров, твърди изданието.

Това е и причината Костов да остане извън групата за полуфиналния мач-реванш за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив). Срещу ЦСКА пък той останан резерва и се появи в заключителните минути на срещата.

През настоящия сезон нападателят игра малко, защото в началото бе преследван от контузии и се подложи на операция. През кампания 2019/20 той е бил на терена в общо 15 мача във всички турнири и все още няма гол. Известно е, четой завърши миналия сезон като голмайстор не само на "сините", но и на първенството. Костов има договор с Левски до юни 2022 година.

Ако все пак благоевградчанинът оправи отношенията си с наставника, той може и да остане. Но според "Тема спорт" "това едва ли ще се случи, защото със ситуацията вече са запознати хората от висшето ръководство". А с кои двама свои играчи Левски започна "тежки разговори" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички