Наско Сираков се счепка с Радостин Василев: Говори неистини за Левски


Наско Сираков се счепка с Радостин Василев: Говори неистини за Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3695 0

Мажоритарният собственик на ПФК Левски - Наско Сираков, написа отворено съобщение чрез официалния сайт на "сините", с което алармира обществеността за изказа на министъра на младежта и спорта Радостин Василев, свързан с казуса на стадион "Георги Аспарухов".

По време на срещата с представители на ЦСКА министърът на спорта призна, че изграждането на козирка на "Герена" би струвало толкова, колкото и изграждането на новопостроение сектор "А" на стадиона в Сухата река.

Прилагаме съобщението от Сираков без редакторска намеса:

На 11 януари 2022 г. министърът на младежта и спорта, г-н Василев, направи изявление пред медиите, в което засегна тема, свързана с „ПФК Левски“. Темата е твърде болезнена както за клуба ни, така и за многобройните ни привърженици – за козирката на стадион „Георги Аспарухов“. Не разбрахме защо тази тема беше повдигната в изявлението му и защо бяха казани неистини, а именно, че построяването на козирката на стадион „Георги Аспарухов“ ще струва колкото построяването на самия сектор.

На първата ни среща с министъра ние категорично заявихме, че подкрепяме неговите амбиции да бъде в помощ на футбола. В същото време обаче, проблемите на „ПФК Левски“ се споменават по несериозен и несъответстващ на действителността начин. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общност.

С уважение

Наско Сираков

Мажоритарен собственик на акциите на „ПФК Левски“. А какво се случи на последната тренировка на "сините" в Турция, научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички