Самарянин: Само Мъри работи без пари в Левски и дори не пита за тях


Самарянин: Само Мъри работи без пари в Левски и дори не пита за тях
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2450 0

Тези дни в българската спортна преса се появи информация, че за 4-те месеца от идването си в Левски треньорът Станимир Стоилов и помощниците му не са взели нито стотинка под формата на заплата от клуба. И това не е скандал и заплаха за "сините", а такова е било желанието на самите треньори.

Днес "Мач Телеграф" излиза с нова информация по темата, която гласи, че само Мъри не е получавал пари на "Герена". Неговите помощници са взели по две заплати, откакто дойдоха в клуба. Към момента не се знае дали скоро Стоилов ще получи и едно свое възнаграждение, но той няма притеснения и не настоява за това.

Както е известно, треньорът пожела клубът приоритетно да се издължава на футболистите, за да има той спокойствието да работи и да изисква от тях. Освен това клубът продължава да е в криза, която към днешна дата е обострена заради дълговете към Насиру Мохамед и Петър Хубчев. На двамата общо Левски дължи около 1,5 милиона лева. Преди дни се появи слух, че Стоилов може да получи важно признание за работата си в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички