Левски иска да продаде Борислав Цонев в Украйна, той се дърпа


Левски иска да продаде Борислав Цонев в Украйна, той се дърпа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3652 0

Ръководството на Левски е готово да уреди трансфер на Борислав Цонев в Украйна, но футболистът не желае да напуска, твърди "Гонг". Цонев е желан от отбора на Черноморец Одеса, където му предлагат и по-висока заплата от тазия, която получава на "Герена", но халфът не иска да играе там.

Както информира SportLive още през ноември, наставникът на Левски Станимир Стоилов не смята да разчита на братя Цоневи през пролетния дял. В момента "сините" водят подготовка в Турция, къдета са и Радослав и Борислав, но ръководството продължава да работи върху намирането им на нови отбори.

Треньор на Черноморец Одеса е бившият наставник на Астана Роман Григорчук, като най-вероятно връзката за трансфера на Цонев е направена директно през старши треньора на Левски Станимир Стоилов. В продължение на четири години Мъри водеше отбора на Астана, преди да бъде наследен на поста от Григорчук.

От "Гонг" добавят, че Левски ще получи и трансферна сума за Борислав Цонев, ако трансферът се осъществи. Това може да се отрази добре на финансовото положение на "Герена", което не е никак добро. Клубът е дал "зелена" светлина за трансфера, но последната дума ще бъде на Боби Цонев.

Междувременно се появиха информации, че само Мъри Стоилов работи без пари в Левски и дори не пита за тях (повече по темата четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички