Разтрогналият с Левски Симеон Славчев ще съди клуба


Разтрогналият с Левски Симеон Славчев ще съди клуба
Снимка: Lap.bg

5108 0

Бившият футболисти на Левски Симеон Славчев е заплашил "сините" със съд, пише "Мач Телеграф". Както е известно, бившият национал беше обявен за ненужен след като Станимир Стоилов се завърна на "Герена". Славчев разтрогна договора си и се отказа от част от претенциите си.

Причината за недоволството на халфа обаче е, че след като от Левски са му връчили погасителен план за парите, които са му дължими, са пропуснати плащания. Той е започнал да търси и свои сподвижници сред други от напусналите Левски наскоро. Останалите обаче са били готови на толеранс към "сините".

Все още пари от клуба чакат Петър Хубчев и неговите помощници. Това гълта сериозен ресурс и дори се наложи да се посегне на годишния бюджет, определен от спонсора на клуба. Насиру Мохамед успя да осъди Левски във ФИФА, като все още от "Герена" се пазарят с неговия агент за начина, по който да се погаси сумата.

През това време министърът на спорта разкри колко ще струва козирката на стадион "Георги Аспарухов".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички