Михаил Вълчев: Левски трябва да търси заместници на братя Цоневи


Михаил Вълчев: Левски трябва да търси заместници на братя Цоневи
Снимка: Михаил Вълчев

1617 0

Бившият футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев коментира темата за селекцията на "сините". Някогашният нападател заяви, че вярва в способностите на Наско Сираков и Станимир Стоилов да привличат качествени футболисти. Той посочи и какво е необходимо на столичани за подсилване.

"Говорихме преди, че Левски имаше нужда от централен защитник, бек и нападател. На тези постове вече бяха привлечени нови футболисти, което е добре. Велтон не е типичният таран, но прочетох, че може да играе добре и на върха на атаката.

Но ако бъдат освободени братя Цоневи, ще трябва да се търсят играчи за техните позиции, тъй като в халфовата линия остават малко хора. Трябва да се прецени добре. Сираков и Стоилов имат отличен нюх. Сега основно ще се обърне внимание към чужденците, след като Мъри каза, че няма как да се вземат български играчи", заяви Вълчев пред "Тема Спорт".

 "Много грешки бяха допускани до момента в селекциите на Левски. Бяха привлечени играчи, които не успяха да се адаптират и да помогнат на сините, да бъдат водещите фигури, защото всеки се вглежда повече в чужденците.

Трябва правилно да се избира и да се вземат хора, които бързо да се адаптират към отбора. Добрите футболисти го правят, а не да ги чакаме с месеци да влязат в ритъм", добави още той.

Един от лидерите на Левски отказа трансфер в Украйна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички