Наско Сираков: Привържениците на Левски трудно се обезверяват


Наско Сираков: Привържениците на Левски трудно се обезверяват
Снимка: Lap.bg

1211 0

Собственикът на Левски Наско Сираков коментира ролята на феновете в клуба. В гостуването си в Спортното шоу на Дарик радио Сираков заяви, че е провел срещата с ултрасите на "сините", както и разкри защо е закрил дарителската кампания.

"При всички положения ще възобновим кампанията с пътуванията. Много малко потенциал от този, който имаме, сме използвали в този аспект. Искам феновете да получават нещо в замяна на средстава си", каза Сираков.

"10-ина фенове днес дойдоха при мен на "Ултрас Левски". Имах уговорена среща с 1 момче от тях, а те дойдоха 10. Абсолютно добронамерено, в рамките на нормалното протече разговорът ни. Не го завършихме, защото трябваше да тръгвам за важна среща", добави легендата.

"Нашите фенове много трудно се обезверяват. Любовта към Левски е съвсем различна от любовта на другите фенове към клубовете им. "Сините" привърженици са изключително верни. Ако не бяхме взели лиценз, имаше план за В група. Не е лошо Боби Михайлов да обърне внимание на всички клубове, да им прави всеки месец мониторинг. Левски е най-кристално изрядният и чист клуб в България. Ще го посъветват да обърне внимание на останалите. Фалитът вече е далеч от нас", заяви Сираков.

Сираков коментира и дали е вземал заплата от Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички