Наско Сираков осигури бюджет за Станимир Стоилов в Левски


Наско Сираков осигури бюджет за Станимир Стоилов в Левски
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

6670 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е осигурил нужния бюджет за привличането на Станимир Стоилов като старши треньор на "Герена". Босът на "сините" е провел среща с представители на компанията "Палмс бет", на която е получил уверението, че ще бъде осигурено финансиране за Мъри.

В сряда вечер Сираков се е срещнал с представители на компанията, като една от основните точки по време на разговорите с букмейкъра е била именно привличането на Станимир Стоилов за треньор на Левски, съобщава "Мач Телеграф". От компанията са дали бюджет за тази жизненоважна за клуба сделка.

В предвидения бюджет влизат гарантирани пари за заплати на настоящите футболисти, както и средства за обезпечаване на асистентите на Мъри. На "Герена" не са взимали заплати от няколко месеца, което е една от причините Станимир Стоилов да не се е завърнал все още в Левски.

Очаква се днес Наско Сираков да отправи конкретна оферта към Станимир Стоилов, а не само да го информира, че феновете искат той да е треньор на Левски, както е станало по време на първата среща в Хасково.

Иначе се очаква до Общото събрание на акционерите на Левски, което е на 31 август, да има подписан договор с "Палмс Бет", който реално да спаси клуба от фалит. С договора Сираков ще подсигури бъдещето на Левски за 5 години напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички