НКП към Наско Сираков: Предай акциите на жена си!


НКП към Наско Сираков: Предай акциите на жена си!
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

2004 0

НКП на Левски призова собственика на сините Наско Сираков да прехвърли акциите на жена си Илиана Раева. Феновете сториха това чрез страницата си във "Фейсбук".

Ето какво пишат запалянковците:

"Наш Наско, имаш верен ход!

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков има верен ход пред себе си за справяне с все по-дълбоката криза, в която синият клуб изпада под негово ръководство.

В навечерието на Общото събрание на акционерите е добре Сираков да помисли трезво.

Да си даде сметка за свършеното и за несъвършеното от него. Да си припомни какво е декларирал, че ще направи и какво е изпълнил. А като тегли чертата и се вгледа в резултата, да се освободи от очевидно непосилното бреме, което носи на плещите си.

Наш Наско, прехвърли акциите си на г-жа Илиана Раева или я избери за президент на клуба!

Решението пред него е очевидно и дори няма да е болезнено за егото му на "единак", тъй като собствеността на клуба ще остане в рамките на семейството му. Фактите показват, че човекът, който може да се справи по-добре от Сираков в настоящата ситуация, е именно съпругата му, г-жа Раева. Доказано и предвид визитката й, тя е далеч по-успешеният управленец от двамата, а и много по-ясно и отчетливо в годините е изговаряла какво е необходимо за доброто на Левски. Докато Сираков залага на витиевати приказки за прозрачност и идващи до седмица-две 100-150 милиона...

Резултатите от работата на Сираков и Раева в последната година, година и нещо, са красноречиво доказателство в подкрепа на госпожата - Федерацията по художествена гимнастика донесе олимпийско злато на държавата ни, докато отборът на народа носи само мъка и печал на милионите му привърженици и удря дъно след дъно.

Подобен ход от страна на Сираков си е win-win ситуация, защото от една страна ще остане в историята като човек направил най-доброто за клуба, а от друга ще може да продължи да бъде в "кухнята" му като придружава и вози г-жа Раева по срещи с потенциални спонсори."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички