Кога Станимир Стоилов ще даде отговор на Наско Сираков и Левски?


Кога Станимир Стоилов ще даде отговор на Наско Сираков и Левски?
Снимка: LAP.bg

5178 0

След гръмката новина, че Наско Сираков е предложил на Станимир Стоилов да се завърне в Левски, сега голямата въпросителна е кога бившият треньор на "сините" ще даде отговор. Сираков подчерта, че разговорите със Стоилов ще продължат в идните дни, след като двамата се срещнаха в Хасково в понеделник.

"Тема Спорт" пише, че Станимир Стоилов няма да даде отговор на Сираков преди да мине Общото събрание на Левски. Причината е, че специалистът иска да види гаранции за финансовата стабилност на "сините", а това ще си проличи на предстоящото Общо събрание.

На него се очаква да настъпят промени в ръководството на клуба, включително и в Надзорния съвет, където се очаква да влезе представител на новия голям спонсор на "сините". Стоилов иска от Левски да не бави заплатите не само на мъжкия отбор, но и на треньорите в школата, както и администрацията.

На този етап не е известно Мъри да е повдигал въпрос за собственото си и на екипа му възнаграждение. Стоилов за последно отказа конкретна заплата от Левски по времето на Спас Русев. Според бизнесмена Мъри сам е поискал 60 хиляди евро месечно, явно за да откаже Русев, който обаче потвърдил, след което хасковлията е отказал.

А защо Националният клуб на привържениците на Левски атакува Наско Сираков - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички