Преговорите между Наско Сираков и Станимир Стоилов продължават


Преговорите между Наско Сираков и Станимир Стоилов продължават
Снимка: Lap.bg

1786 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и бившият треньор на "сините" Станимир Стоилов продължават да преговарят относно завръщането на Мъри на "Герена". Нови разговори трябва да се проведат днес или най-късно утре, съобщава "Мач Телеграф".

Този път обаче разговорът няма да е в Хасково, а по телефона. Очаква се Сираков да даде необходимата яснота на Мъри за бъдещето на клуба, както и за бюджета, с който ще разполагат на "Герена". Самият Сираков подчерта, че му предстоят още няколко разговора със Стоилов.

Преди няколко седмици Станимир Стоилов на практика се беше разбрал със Сираков за завръщането си в Левски, но това се случи в периода, в който имаше кандидат за нов собственик на "Герена", който да налее пари в клуба. Джоузеф Диксън обаче се оттегли, с което бъдещето на "сините" отново е под въпрос.

Въпреки това Левски подписа ново споразумение за спонсорство с генералния си спонсор, с което Наско Сираков подсигури бъдещето на клуба за 5 години напред. На "Герена" обаче се нуждаят от още рекламодатели, ако искат да имат финансова стабилност и да са конкурентноспособни на водещите отбори в елита на България.

Кога се очаква Станимир Стоилов да даде отговор на Наско Сираков и Левски - научете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички