Наско Сираков подсигури бъдещето на Левски за 5 години напред


Наско Сираков подсигури бъдещето на Левски за 5 години напред
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

35116 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е подсигурил съществуването на клуба за следващите 5 години. Това ще стане чрез споразумението за спонсорство между "сините" и генералния им спонсор "Палмс бет". Информацията идва от Фейсбук страницата "Синя приказка", която се утвърди като достоверен източник на информация за всичко случващо се около Левски.

От "Синя приказка" съобщават, че договорът с "Палмс бет" няма да е един, а ще са три. Дори и Наско Сираков да си тръгне от Левски, то бъдещето на клуба е подсигурено. Все пак "сините" ще трябва да намерят поне още един спонсор, който да им осигури подобни параметри на предложените от "Палмс бет", ако искат да се развиват и да постигат успехи на футболния терен, а не просто да съществуват като клуб.

Публикуваме написаното от "Синя приказка" без редакторска намеса:

"Договора с Палмс бет няма да е един, а ще са три. Покриват различни направления - Спонсорски, за мърчандайз, и един за аутсорсване на цялата маркетингова дейност от Левски към Палмс Бет. Договора е мащабен и това е една от причините да се случва по бавно. Затова и някои от ръководителите на Левски бяха казали, че такъв договор до сега в България не е подписван. С този договор, Сираков подсигурява изцяло съществуването на клуба през следващите 5 години. Това означава, че дори и да си тръгне днес, след него клуба ще е подсигурен. Това до сега не се е случвало, защото след всеки собственик парите в клуба се спираха и Левски беше пред фалит и се чакаше да дойде следващия да покрие някаква финансова дупка за да може да започне отбора сезона. Това сега ще бъде избегнато благодарение изцяло на Сираков и Павел Колев. Иползвах думата ''съществуване'', защото парите от Палмс Бет ще осигурят съществуване, но за някакво по бързо развитие към успехи, хората от Левски ще трябва да се постараят да намерят поне още един спонсор с подобни параметри..."

Още позитивни новини в Левски: на "Герена" чакат нов футболист! 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички