Георги Тодоров е притеснен, Левски е с куп проблеми за мача с Берое


Георги Тодоров е притеснен, Левски е с куп проблеми за мача с Берое
Снимка: Официален сайт на Левски

1652 0

Треньорът на Левски Георги Тодоров разкри, че е притеснен от малкия състав, с който разполага, особено с оглед на контузените и наказани играчи. В неделя "сините" гостуват на Берое във втория кръг от плейофите на Първа лига.

"Аз нямам голям избор, имам точно 19 човека, защото днес трима човека са контузени. Проблемът е голям. 19 човека с юношите. Симеон Славчев се контузи, Мохамед дойде контузен и вчера на тренировката контузия е получил Дени Алар. Не е много добре. Каргас е наказан. Мартин Райнов ще го замени. Проблемът е ако Холмар получи картон, тогава вече става още по-тежко", каза той.

"Искрено благодаря на Тиам и Миятович, че бяха коректни и двамата. Особено на Хали, който игра с проблеми.. Първите кръгове, които минаха – отборът, който играеше най-добре бе Берое. Направиха и селекция, но селекция – хора, които влизат и играят. Няма да ни бъде лесно", каза още наставникът на „сините“.

Той отправи комплименти към утрешния съперник на "сините". "Аз го казах след мача с ЦСКА, но излезе малко по-различно, може би и аз имам вина за това. В първите три кръга, които минаха, Берое е отборът, който играе най-добре. С много агресия, направиха и селекция, но с хора, които играят, което трябва да се отдаде дължимото на Митко Димитров. Няма да ни бъде лесно, Камбуров традиционно вкарва голове на Левски, но това не е късмет, защото той има може би най-много голове срещу Левски. Не е късмет, а майсторство. Прави му чест, че на тези години го виждаме как пресира, с какво желание играе футбол, явно ще изкара още доста години", завърши Тодоров.

А какво обясни за конфликта си със Станислав Костов и има ли шанс да остане начело на отбора за постоянно - може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички