"Най-големият ден в кариерата ми"; "най-добрият ни мач": Играчите на Айнтрахт в екстаз след отстраняването на Левски


"Най-големият ден в кариерата ми"; "най-добрият ни мач": Играчите на Айнтрахт в екстаз след отстраняването на Левски
Снимка: Getty Images

3366 0

Футболистите на Айнтрахт Франкфурт бяха много щастливи след отстраняването на Левски и влизането в груповата фаза на Лигата на конференциите. Това стана факт след успех с 2:0 в Германия и продължаване напред с общ резултат 3:1.

Двамата голмайстори Джесик Нганкам и Елис Скири говориха след срещата. Първият призна, че това е бил най-големият ден в кариерата му до този момент. Той допълни, че е много щастлив от факта, че е успял да помогне на своя отбор.

"Това бе най-големият ден в кариерата ми до момента. Международна, европейска купа - щастлив съм, че успях да помогна на отбора си. Наистина няма значение кои опоненти ще срещнем, ще сме щастливи, с който и да се паднем, но винаги съм искал да играя в Турция" - сподели Нганкам.

Скири също призна, че е много щастлив, като допълни, че не е било никак лесно. Той каза в прав текст, че отборът му не е свършил всичко перфектно, но и че все пак се е класирал напред. Въпреки малката критика определи мача днес като най-добрия за тима.

"Много съм щастлив. Не беше лесно, но играхме с много голям интензитет и с кураж. Не свършихме всичко перфектно, но се класирахме. Това, може би, бе най-добрият ни мач днес. Да отбележиш първия гол в срещата е очевидно хубаво чувство. Това бе важен гол" - сподели той. Треньорът на Айнтрахт Топмьолер пък призна, че планът за мача с Левски е бил захвърлен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички