На загадъчен брифинг без камери и микрофони Ивков показа оферти за Краев и Кордоба


На загадъчен брифинг без камери и микрофони Ивков показа оферти за Краев и Кордоба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1846 0

Изпълнителният директор в Левски Иво Ивков е дал загадъчен брифинг, който не бе обявен официално предварително. Пред поканени журналисти на срещата, на която не са били разрешени камери и микрофони, е дал разяснения за прословутите трансфери на Хосе Кордоба и Андриан Краев, които не се случиха през лятото, информира "Дарик". Именно тези неосъществени сделки се оказаха една от причините по високите етажи в клуба да има сериозно неразбирателство.

Какво е показал Ивков на загадъчен брифинг?

На въпросния брифинг Ивков е показал офертите за Хосе Кордоба от Брьондби за 1 800 000 евро и втора такава за 2 милиона. За Андриан Краев е имало оферта от унгарския Фехервар за 600 000 евро, която е можело да стигне до 750 000, според него.

Освен това се допълва, че е имало предложение от 2 милиона и половина за Кордоба от Сочи, но българска банка, е посъветвала ръководителите на Левски, че не е много добре да се прави бизнес с руския клуб. Имало е вариант парите да се платят на Кордоба и той чрез негова сметка да ги прехвърли на клуба.

Ивков разкри, че е преговарял с бившия панамски клуб на Кордоба, тъй като му се дължи 25% от бъдещ трансфер на защитника и те са били склонни да намалят процента. Самият Наско Сираков също наскоро потвърди, че е имало оферта от 2,5 млн, евро, но е била отказана, защото не са били сигурни как ще си получат парите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички