От "Левски на левскарите": Който лъже за отказаните трансфери, да подаде оставка!


От "Левски на левскарите": Който лъже за отказаните трансфери, да подаде оставка!
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3053 0

За оставки на най-високо ниво призова председателят на УС на сдружение "Левски на левскарите" Димитър Костадинов. На пресконференция днес той коментира последните събития около клуба, а призивът му дойде след неяснотите около това кой в клуба и защо е спрял трансферите на Хосе Кордоба и Андриан Краев през януари.

Костадинов припомни, че информация за отказ на трансферите на тези играчи от страна на мажоритарния акционер Наско Сираков е изнесъл изпълнителният директор Ивайло Ивков. Легендата на "сините" е определил думите му като "лъжа", но по-късно треньорът Станимир Стоилов е потвърдил казаното от Ивков.

"Имало е оферта за такива пари. Много зле ни прозвуча това оправдание от негова гледна точка (на Сираков, бел.ред.), че осъществяването на тези сделки са опасност за втора Казанска афера. Не прозвуча добре от човек, който е замесен в аферата Диксън", каза Костадинов.

"Ако Станимир Стоилов и изпълнителния директор Иво Ивков лъжат, нека поемат отговорност и подадат оставки без каквито и да е финансови претенции към Левски. Принципите ни не позволяват да следваме лидери, които не казват истината.

Ако обаче се окаже така, че мажоритарният акционер не е казал истината и ни е излъгал за пореден път, нека тогава той депозира притежаваните от него акции в клуба", допълни той.

"Очевидно някой лъже в Левски и ние настояваме да разберем кой е той и да поеме отговорност за това. Да се спре веднъж завинаги това непристойно за Левски тровене на обстановката", завърши "синият" фен. Ето какви бяха думите на Сираков за отказаните трансфери. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички