Съмненията върху Сираков дали той не е лъжецът се засилиха


Съмненията върху Сираков дали той не е лъжецът се засилиха
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2940 0

Председателят на Тръст "Синя България" - Момчил Лазаров, изказа своята позиция около част от темите, тревожещи феновете на Левски в последно време. Той говори по време на спешната пресконференция, която от "Левски на Левскарите" свикаха в понеделник.

Лазаров сподели недоумението си след част от изказванията на Наско Сираков от последните дни и подчерта подкрепата от страна на мажоритарния собственик за последната кампания за набиране на средства за дълга към НАП.

Позицията на председателя

„Наско Сираков каза, че кампанията за набиране на средства към НАП е била първата, към която той е призовавал привържениците да се включат. Значи излиза, че до момента той не е подкрепял предишни кампании? Това е необяснимо и обидно изказване, което отново всява само напрежение.

Феновете на Левски винаги са обединени и застават зад отбора на стадиона. Това е индикация, че липсва разединения. Феновете винаги са зад отбора си. Това също бяха озадачаващи изказвания от Сираков, така че и аз призовавам за разяснения. Въпросът е да се разбере кой лъже“, сподели Лазаров.

Вижте още за какви радикални действия от "Левски на Левскарите" призоваха!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички