НА ЖИВО: Сираков обявява визията си и бъдещето на Левски


НА ЖИВО: Сираков обявява визията си и бъдещето на Левски
Снимка: БГНЕС

1485 0

Преди около седмица "синя" България си отдъхна с облекчение, след като Наско Сираков потвърди, че е получил джиросани на свое име контролния пакет акции на Левски. Това се случи след известно разиграване на акциите, но, за щастие на всички, които обичат столичния гранд, се случи.

Можете да следите всичко най-интересно от днешната пресконференция на Сираков и Колев на "Герена", която започва в 11:15 часа НА ЖИВО в SportLive.bg.

- Новият собственик на Левски обяви, че 35% от акциите ще бъдат прехвърлени на Тити Папазов - ето повече подробности.

- Сираков обяви в детайли финансовото състояние на Левски, като обяви и добра новина за едно от заведение дела срещу клуба.

- А ще остане ли Павел Колев в Левски - ето отговора на Сираков.

Преди пресконференцията

Сираков потвърди, че е новият шеф на "сините", когато акциите пристигнаха, но поиска време, за да се запознае със състоянието и проблемите на клуба. Той обеща да говори за плановете и визията си за Левски на 10 юни. И този ден дойде. Огромната маса привърженици на "сините", легенди и играчи очакват с нетърпение да чуят какво ще се произнесе той.

А промени ще има при всички случаи. Няма как, това винаги се случва, когато е намесена една от най-големите легенди на клуба, около когото винаги има действие, никога - статика. Той ще трябва да обяви с кои хора ще работи, остава ли Павел Колев на поста "изпълнителен директор", как ще издържа клуба, какви са целите му с Левски. И още, и още.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички