Петър Хубчев: Много неща се отразяват на отбора, но не искам да коментирам


Петър Хубчев: Много неща се отразяват на отбора, но не искам да коментирам
Снимка: Официален сайт на Левски

3198 0

Треньорът на Левски - Петър Хубчев, говори след двубоя на "сините" срещу Локомотив (Пловдив) в първи полуфинален сблъсък за Купата на България. "Смърфовете" надделяха над своите гости с 2:0 и направиха сериозна крачка към финала.

"Отстъпвахме през първото полувреме, бяхме много далеч от съперника. Само първите 10 минути играхме както трябва. Не влизахме в единоборствата добре и това ни създаде проблем, стояхме твърде далеч. Имаме положения, трябва да започнем да ги вкарваме.

Трябва ни повече увереност. Много неща се отразяват на отбора, не искам да коментира. Липсата на Живко Миланов и Паулиньо - също се отрази. Трябва да спечелим реванша. Мачовете са така подредени, че всеки един е достатъчно тежък. Бих искал да помислим първо за следващия двубой, а едва след това за реванша" - сподели Хубчев.

А треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, призна, че няма да има подценяваме в реванша и че отборът има лош спомен от този резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички