Ще остане ли Павел Колев в Левски? Ето какво отговори Наско Сираков


Ще остане ли Павел Колев в Левски? Ето какво отговори Наско Сираков
Снимка: БГНЕС

3157 0

Новият собственик на Левски Наско Сираков изложи част от своите виждания относно развитието на клуба. На въпрос на Sportlive.bg дали обмисля смяна на Павел Колев - Сираков отговори:

Не ми е минало през главата да търся човек на тази позиция и да го сменявам. Това, че съм идвал тук да пия кафе с Павката преди това, по никакъв начин не съм участвал в никакви решения. Не исках да стане "Парен каша духа", защото можеше да не ми бъдат джиросани. Искам да благодаря на Божков за това, че спази обещанието и прехвърли акциите на мое име".

"Мисля, че нашите фенове разбират идеално какво се случва с любимия им отбор. Ще направим рекорд по продажба на абонаментни карти. Няма как да се справим без феновете. Говорих със спортно-техническия щаб. Има много да се направи в тази насока. Никой не е щастлив от случващото се. Всеки един е правил грешки, но тези грешки са били повече на тези, на които собственикът е заложил спортно-технически. В следващите дни ни предстоят разговори с мои бивши колеги и хора, с които съм работил", допълни Сираков. Също така той заяви, че част от акциите ще прехвърли и на Тити Папазов - ето какъв процент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички