Мъри за Шеху: Казаха ми, че е свободен и за ден и половина се запознахме с изявите му


Мъри за Шеху: Казаха ми, че е свободен и за ден и половина се запознахме с изявите му
Снимка: Facebook / levskiofficial

5719 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори на пресконференция преди последната насрочена тренировка на "сините" преди символичното домакинство на ЦСКА в 11-тия кръг на Първа лига. Срещата ще се проведе в неделя от 16:45 часа на Националния стадион "Васил Левски", а специалистът коментира последното ново попълнение на клуба:

"Винаги съм искал новите футболисти да говорят с качествата си на терена. И Шеху ще трябва да покаже на терена колко е добър. Не обичам да давам предварителни оценки. Факт е доброто му ниво през последните години. Това нещо трябва да го защити на терена. Положителното при него е, че без проблем може да играе на три позиции. В различните години е играл на различните позиции. Това е една от причините да можем да имаме по-голямо спокойствие. Ние имаме непрестанни затруднения, сега можем да сме по-спокойни.

Това беше една от първите причини за трансфера. Имам наблюдения над играта, знаех качествата му. Агентът му каза, че е свободен и реагирахме за ден и половина с виза и наблюдения за представянето му през последната година. Около 13 юни му беше последния мач за националния отбор на Нигерия. Това не значи нищо. Важно е как ще играе за Левски. Искам да виждам моите играчи да играят силно за Левски. За нас е положително, че успяхме да реагираме и да привлечем играч с такава визитка”.

Ето какво още каза Стоилов преди Вечното дерби с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички