Станимир Стоилов за рефера срещу Локо София: Или си изключително некадърен, или си голям слуга


Станимир Стоилов за рефера срещу Локо София: Или си изключително некадърен, или си голям слуга
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1532 0

Станимир Стоилов коментира съдийските отсъждания в последната среща на Левски при гостуването на Локомотив София. Припомняме, че арбитър тогава беше Валентин Железов, а при третия гол за домакините се видя, че има игра с ръка и фал в нападение.

Въпреки намесата на ВАР реферът не отмени попадението и така Локомотив взе 3 точки на Левски. Също така още в първия кръг на Първа лига, при загубата на "сините" от ЦСКА 1948, отново игра с ръка на защитник в наказателното поле не доведе до дузпа за момчетата на Станимир Стоилов. 

Ето какво каза наставникът на "сините":

" Аз съм човек, който дава доверието си на съдиите. Стана ми жал на мача с Локомотив София, когато видях десет повторения на игра с ръка, не толкова заради резултата… В двата мача, които загубихме, реално имаше такива нарушения и Левски можеше да си тръгне с други резултати. Но да видиш десет пъти повторение и да кажеш на цяла синя България – „Гледайте си работата, аз ще си свърша каквото трябва“. Това е жалкото, чисто заради Левски и футбола. Няма причина, след като го видиш, да посочиш нещо обратно.

Той (б.а. Валентин Железов) дори не знаеше какво направи, толкова се бе объркал. За Левски не е толкова важно дали ще вземе една точка или не, а просто отношението към клуба, който стъпва на краката си и хората го следват над 20 000 по стадионите и да се отнасяш по този начин. Или си изключително некадърен, или си голям слуга. Друго няма какво да е. Жалко е. Такова нещо не трябва да се случва на никой клуб.

С въвеждането на ВАР е много лесно да решаваш проблемите. Да знаеш какво се случва около този отбор и да го направи. В България никой друг клуб не е създал футболния бизнес, който направи Левски. Харчи толкова, колкото си изкара, дори и по-малко."

* Всичко най-интересно около дербито Левски - ЦСКА следете в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички