Кардинални промени: Спартак Варна сменя отбор, треньори и ръководство през зимата?


Кардинални промени: Спартак Варна сменя отбор, треньори и ръководство през зимата?
Снимка: Lap.bg

7151 0

Спартак Варна осъществи мечтаното си завръщане в българския елит след 13-годишно отсъствие. Последвалото представяне на "соколите" обаче едва ли е съществувало в съзнанието и на най-песимистичния от безбройните им верни фенове.

Отборът спечели едва 6 точки в 15-е си двубои след началото на сезона в Първа лига. Това го поставя на последно място в класирането до момента, с 1 победа, 3 равенства и 11 загуби. 

Именно катастрофалното начало на кампанията за варненци е повод за кардинални промени на всички нива в клуба, твърди "Гонг". Една от тях е евентуалната смяна на настоящия треньор Тодор Киселичков с бившия такъв на Лудогорец Димитър Димитров - Херо.

За целта обаче, ръководството на клуба трябва да осигури бюджет. Ако треньорската рокада в отбора не стане факт, то специалистът може да заеме и ръководен пост с цел да има влияние върху всички събития и да предаде опита и знанията си на останалите в клуба. 

Освен това, по всяка вероятност съставът на Спартак също ще придобие нов облик, като немалка част от настоящите състезатели ще бъдат освободени, за сметка на нови такива. Всички тези промени ще бъдат осъществени след края на календарната година и преди подновяването на сезона у нас.

Ето какво е едно от категоричните условия на Херо, за да поеме Спартак

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички