Мъри Стоилов каза какво е състоянието на Попето и критикува играта в защита


Мъри Стоилов каза какво е състоянието на Попето и критикува играта в защита
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1599 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след победата с 3:1 над Академия Пандев. Така „сините“ завоюваха и купа „Георги Соколов“, посветена на легендата на клуба Георги Соколов.

"Показахме и добри неща, но и такива, които трябва да подобрим. Искам да подобрим динамиката си на игра. Играта ни в защита пак не беше на ниво. Това са двете основни неща, които трябва да променим“, коментира Стоилов.

В атака имахме много добри неща, създадохме доста ситуации и отбелязахме красиви голове. Но без перфектна игра в защита много трудно може да разчитаме на постоянни успехи. Надявам се мотивацията и настроението във футболистите  да се промени“, продължи той. 

През първото полувреме имахме повече интересни моменти пред вратата на противника. Направихме много смени, които разстроиха организацията на игра. Пак казвам - в защита трябва много да работим“, каза още наставникът на „сините“.

Той коментира и ситуацията около Ивелин Попов, който напусна терена принудително още в 9-ата минута на мача.

Ивелин Попов има мускулни проблеми. В понеделник ще стане ясно каква точно е контузията. Може би тренировките му дойдоха в повече. Нормални неща. Период, в който трябва внимателно да се процедира. Повече тренировки му дадохме, за да се върне бързо към най-добрата си спортна форма“, обясни Стоилов.

Добре е, че печелим символични трофеи. Решихме преди всеки сезон да има купа на името на някой от легендите на клуба“, обяви той.

Ако върнем организацията в играта в защита, вярвам че ще имаме един приличен отбор. Мисля, че Филип Кръстев ще остане при нас и през следващия сезон. Не съм разговарял с Ивков 2 дни, така че не мога да кажа със сигурност", завърши Мъри.

А ето какво разкри шеф в спонсора на клуба относно бюджета и дълговете на клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички