Футболист на Левски мрази елемент от тренировките на Станимир Стоилов, но призна, че точно той помага


Футболист на Левски мрази елемент от тренировките на Станимир Стоилов, но призна, че точно той помага
Снимка: Levski.bg

4278 0

Централният защитник на Левски Ноа Сонко Сундберг стана поредният футболист на "сините", който застана пред камерата на "Левски ТВ" по време на летния подготвителен лагер. В интервюто си, 26-годишният гамбиец говори за тренировъчната обстановка, предстоящите мачове с ПАОК и работата със Станимир Стоилов:

"Чувствам се много добре. Тук на тренировъчния лагер е хубаво. Мисля, че ни предстоят доста тренировки, добри тренировки и гледаме към новия сезон. Почивката беше кратка и не можеш да починеш така както искаш, може би. Но опитах. Имах два-три дни за почивка, но всъщност тренирах", разкри той.

Целите за сезон 2022/23

"Със сигурност една от целите ни е турнира Лига на конференциите. Втората ни цел е да спечелим първенството".

За ПАОК

"Жребият е труден. Гледах тяхното първенство, мисля че завършиха на второ място в класирането тази година. Така че, мисля че са много добър отбор, ще бъде трудно предизвикателство. Не знам дали можем да ги сравняваме с Лудогорец, може би са на същото ниво или малко по-добри. Както казах - трудно предизвикателство. Но ние ще дадем най-доброто от себе си и се надявам да излезем победители", каза Сундберг.

За новите попълнения (Ивелин Попов, Анте Блажевич и Роналдо)

"Те са много добри играчи. Все още не съм ги виждал в мачове, но в тренировките показват качество. Чакам момента, в който ще ги видя в официален мач".

За Станимир Стоилов и дали е свикнал да работи с него

"Не напълно, защото едно от нещата, които той обича, са бяганията. Което е много добре за нас футболистите, въпреки че аз мразя да тичам - те помагат на тялото да се адаптира и това позволява да изиграеш повече мачове през сезона. Така е по-добре, въпреки че е трудно физически и психически", завърши бранителят на "сините".

Вижте още: Бивш футболист на Левски подписа 3-годишен договор с ПАОК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички