Лъчезар Петров разкри любопитни факти за бюджета и дълговете на Левски


Лъчезар Петров разкри любопитни факти за бюджета и дълговете на Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4195 0

Изпълнителният директор на „Palms Bet“ Лъчезар Петров разкри любопитни факти, касаещи бюджета и задълженията на Левски. Шефът при основния спонсор на клуба гостува в подкаста „Синя кръв“ на „Трибуна Левски“. Мнението му е, че „сините“ постепенно започват да се стабилизират финасово.

"Вървим по стъпките да направим от Левски работеща машина. Ако клубът не работи като бизнес, няма кой да дойде и изсипе едни милиони. Ок, ще има селекция и резултати, но дотам. Фенската маса по време на коронавируса събра милиони. Това е спящ потенциал. Артикулите и марката Левски осигуряват 15-20% от бюджета. Перото „ТВ права“ не е за подценяване, но приходите от него може и да са повече. Истината е, че Станимир Стоилов върна хората. Средната посещаемост на домакинствата стана 8-9 хиляди зрители, а доскоро бяхме по 500-600 човека на стадиона“, обяви Петров.

Ежеседмично хората от Надзорния и Управителния съвет ходят по срещи с различни бизнеси. ЛЕД-системата на стадиона помага. Предлагаме суперреклама на по-ниски цени от телевизията. Колкото до нас - „Palms Bet“ дойде в клуба изцяло на пазарен принцип. Никой не ни изпрати. А и вече 2 години никой не ни се обади да ни каже - вие не трябва да сте в Левски“, категоричен е той.

Петров обяви, че на този етап не може да каже точно колко са дълговете на Левски.

"Точните дългове на клуба не са ясни. Някои не са точно задължения, защото са с късен падеж на погасяване. За НАП е ясно! Към момента частично се обслужва дългът, но назад във времето това не е правено и тежи. Но пък ето, новото сдружение "Левски на левскарите" помага. И аз лично преговарях с Петър Хубчев. Всичко до стотинка му е платено. Но за съжаление наред е да се погасява дългът към Насиру Мохамед", разкри той.

А ето какво признание направи кондиционният треньор на Левски.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички