Ради Здравков: Левски не е подходящ съперник за старта на сезона! Удовлетворен съм, събрахме се куп „червени“ легенди (ВИДЕО)


Ради Здравков: Левски не е подходящ съперник за старта на сезона! Удовлетворен съм, събрахме се куп „червени“ легенди (ВИДЕО)
Снимка: Офиц. сайт на ЦСКА 1948

816 0

Легендата на ЦСКА и настоящ спортен  директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков даде интервю за клубния сайт. В него той засегна най-актуалните теми около отбора.

Здравков говори за подготовката на тима под ръководството на Любослав Пенев. Той се надява на добър старт на сезона. Още на старта „червените“ ще се изправят срещу Левски.

"Хубаво беше да се паднем с по-слаб съперник на старта на сезона. Левски не е подходящият отбор, защото нашият в момента се изгражда. Левски е изграден отбор, но знаем какъв мотиватор е Любо Пенев и се надявам да започнем сезона по-добър начин", коментира Здравков.

В момента се чувствам удовлетворен, щастлив и изкарвам период, който ме връща назад във времето - 1980 година. Много хора не знаят, но тогава бях наказан от футболния съюз, нямах право да играя дълго време или завинаги и когато ме реабилитираха, се почувствах по същия начин. Много е приятно да работя с мои бивши колеги, с хора, които са закърмени с “червената” идея и имат манталитет на победител“, обяви той по повод събирането на куп „червени“ легенди в ЦСКА 1948“, призна той.

Бих искал да ги споделя: в школата работят Спас Джевизов и Мето Деянов, в селекционния съвет - Мето Томанов и Галин Иванов, във “В” отбора е Дани Моралес, който също го причислявам към един от нашите, във втория отбор е Вальо Илиев. Да не говорим за първия отбор - Любо Пенев и неговия екип. Приносът е на ръководството, което е оценило нашите качества и ни е поканило да работим за развитието на нашия клуб“, допълни Здравков.

А Любо Пенев се кани да върне в България двама бивши футболисти на ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички