Пол Гаскойн впечатлен от кампания за Гунди - разписа тениска на Англия, "Levski Family" я пусна на търг (СНИМКИ)


Пол Гаскойн впечатлен от кампания за Гунди - разписа тениска на Англия, "Levski Family" я пусна на търг (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

10284 0

Бившият национал на Англия и футболист на Нюкасъл, Тотнъм и Лацио - Пол Гаскойн, е предоставил тениска на "Трите лъва" със свой автограф, която страницата във Фейсбук "Levski Family" пусна на търг.

Привържениците на Левски ще могат да наддават за "артикул, подписан лично от ръката на един футболен гений" до края на 25 март. Най-високото предложение до момента е 570 лева!

От Асоциацията "Levski Family" разкриват, че 55-годишният Гаскойн е бил впечатлен от разкази на "сини" фенове за дарителската кампания по издигането на паметник на легендата Георги Аспарухов - Гунди и е решил да подпомогне по този начин набирането на средства.

Ето какво гласи публикацията на "Levski Family":

"Живеещи във Великобритания привърженици на Левски прекараха уикенд в компанията на една от най-големите и колоритни фигури в историята не само на английския, но и на световния футбол - Пол Гаскойн. От дума на дума те разказват на Газа за Асоциация Levski Family и дарителската кампания по издигането на паметника на най-великия български футболист за всички времена - Георги Аспарухов.

Впечатлен, Гаскойн решава да се включи. Речено - сторено! От лицензирания от FA продавач на официални ретро фланелки е закупена реплика на фланелката от световното първенство през 1990 г., с която Газа и компания стават четвърти в света 4 години преди на това място да се озове и нашия национален отбор. Газа я разписва и предоставя специално за нашата инициатива за поставянето на монумента на Гунди в РЕДУТА.

И така, благодарение на нашите момчета в Лондон, имаме удоволствието да ви предложим артикул, подписан лично от ръката на един футболен гений!

Размерът е L, а началната цена на фланелката е 150 лв

Край на търга - 25.03 в 24.00 часа".

*Четете последните новини около Левски в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички