"Мъри плаши с оставка, Ивков говори за преброени дни, само Сираков не може да напусне"


"Мъри плаши с оставка, Ивков говори за преброени дни, само Сираков не може да напусне"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7647 0

Петър Петров, който е легенда на Левски, говори за "синия" клуб в обширно интервю. Той засегна различни теми, а една от тях бе свързана с крайното класиране за отбора в Първа лига. Петров е оптимист, че тимът може да се пребори за бронзовите медали.

"На практика Левски може да се бори за третото място. Има още много мачове и точки, които да се разпределят. Това, което се загуби като точки, дано не бъде фатално и трудно може да се навакса. Много равенства и загуби се натрупаха. Загубихме маса точки.

С тях можеше да сме спокойно в тройката, но сега... Седем точки от ФК ЦСКА 1948 не са много, но не са и малко. Жалко, че сега има прекъсване, защото отборът отново тръгна да играе силно и печелившо" - започна той пред "Мач Телеграф".

Петров разгледа и ситуацията с Хосе Кордоба. Според него лятото "сините" ще трябва да се разделят с него - независимо дали по тяхно желание. Бранителят бе определен и като "най-конвертируемият" в отбора.

"Хосе Кордоба през лятото щем или не щем трябва да го продадем по всяка вероятност. Може да му се вземат повече пари. Брьондби се очаква пак да изпратят оферта за Хосе, а аз мисля, че той е най-конвертируем. Дай Боже офертата да задоволява всички страни. Най-вече Левски, за да се вземат свежи пари и тези задължения към НАП да се изчистят. Това бреме тежи много на всяко "синьо" сърце!".

Петров не подмина и темата за неразбориите на високо ниво в клуба. Той коментира проблемите, които се заформиха между най-вече Наско Сираков и Иво Ивков и в които малко или много е замесен и старши треньорът Станимир Стоилов.

"Сираков, Стоилов и Ивков тръгнаха заедно. Постигнаха нещо, което дълго време се чакаше. Успехите са благодарение на тях. Изведнъж разнобой... Не е приятно и дай Боже да няма сериозни последици, защото и Мъри заплашва с оставка както "Мач Телеграф" написа, а Ивков обяснява, че са му преброени дните.

Само Сираков не е казал, че напуска, защото няма как да напусне. Не са хубави тези неща. От няколко дни се вижда затишие, а сега има и пауза. Дано нещата да се наредят и укротят. Всички на това се надяват" - завърши той.

Припомняме, че наскоро се появиха информации, че Мъри Стоилов е заел страна между Наско Сираков и Иво Ивков, както и че е заплашил с оставка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички