Мъри открои слабостта на Левски, но и видя подобрение от Славия


Мъри открои слабостта на Левски, но и видя подобрение от Славия
Снимка: LAP.bg

1573 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори след равенството срещу Септември София в Първа лига. "Сините" отново имаха проблеми в завършващата фаза и не успяха да вкарат гол, а Мъри призна, че това е причината за грешната стъпка на отбора.

Слабите страни в играта на Левски

"Грешна стъпка, защото не успяхме да отбележим гол. Създадохме достатъчно ситуации, но неточни подавания и неточен последен удар. Това са слаби страни в нашата игра, трябва значително да се подобрим в това отношение", каза Мъри след мача.

Разликата в играта на Левски от мача срещу Славия

Стоилов обаче подчерта, че е видял енергията, тръпката и желанието в играта на футболистите си, които са липсвали при загубата от Славия. "Специално днес футболистите се стараха много, имаше енергия, тръпка, желание, което искам да виждам. Просто ни липсваше завършващия удар", сподели Мъри.

Какво липсваше на Левски

"Какво ни липсваше? От всичко по малко. Всичките ни удари бяха вдигнати горе. Пак казвам - това са стари слабости. Вижда се в последните мачове, че не можем да отбележим повече от един гол. Как ще продължи Левски? На този етап нищо не можем да кажем, такава е ситуацията, каквато си е била досега. Трябва да сме по-агресивни в наказателното поле на противника", завърши Стоилов.

Ето какви изисквания постави Мъри на футболистите на Левски след загубата от Славия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички